Svensktillverkade Dieseltankar i Plåt

Volym: 1700 liter - 200 000 liter

Svensktillverkade dieseltankar i plåt för alla behov. Stationära och ADR Dieseltankar. Dieseltank med pump. För att ni skall hitta något som passar just er. Tack vare vårt goda leverantörsnätverk så har vi tankar som täcker upp alla behov där kvalité och säkerhet är i huvudfokus. De dieseltankar vi erbjuder är de vi vet håller den höga kvalitetsnivå som krävs vid bränslehantering. Vi erbjuder dieseltankar från 200 liter ända upp till 200 000 liter. Ingen förfrågan är för liten eller för stor.

Svensktillverkade dieseltankar från 1700 liter upp till 10 000 liter.  Cylindrisk tank med eller utan miljölåda och regnkrage. Kan även byggas som rektangulära. Vi kan montera pumpsystem på tanken i ett låsbart skåp eller på en plattform. Vi kan även förse er med bensintankar och spilleoljetankar. 

Skräddarsydda nyckelfärdiga tankstationer, godkända för den svenska marknaden, med tankvolymer från 10 till 80 m³ och valfritt antal bränslefack. Stationerna är byggda med robusta paneler och har en transportvänlig container. 

Vi erbjuder överjord cisterner från 10 000 liter till 200 000 liter. Dessa kan utrustas mellan 1 till 8 fack för olika bränsletyper. Diameter från 1600 till 2900 mm. Anpassas efter era behov.

Vi erbjuder under cisterner från 3000 liter till 200 000 liter. Dessa kan utrustas mellan 1 till 8 fack för olika bränsletyper. Diameter från 1000 till 3600 mm. Anpassas efter era behov.

Besol är en ledande leverantör av högkvalitativa flygtankar, anpassade för att möta de unika behoven hos varje kund inom flygindustrin. Vi erbjuder ett brett sortiment av tankstorlekar, från 1700 till 200 000 liter, och våra tankar är designade för att uppfylla de stränga säkerhetskraven som flygbränslehantering kräver. 

ADR 1000L bild

Dieseltank till alla behov

Besols dieseltankar är tillämpade efter alla branscher. Behöver ni en smidig ADR tank till er pickup eller flaktank? Är ni ute efter en större variant som ni kan ha med på skogsmaskinen? Är ni ute på entreprenad jobb och behöver en rejäl tank som är enkel att flytta? Eller vill ni ha en stationär dieseltank som ni lagra diesel i? Även vad era behov och bransch är, så hjälper vi er hitta en tank som passar just er! Vänligen skicka en offerförfrågan på en dieseltank så hjälper vi er vidare till er nya tank!

Offertförfrågan

Kontakta oss
Address

Suttene gård 10, 457 61 Hällevadsholm

Email

info@besol.se

Telefonnummer

+46705715290

Vad är en stationär Dieseltank eller Cistern?

En stationär dieseltank är en lagringstank som är avsedd att hålla bränsle under långa perioder. Dessa tankar används vanligtvis av kommersiella eller industriella kunder som behöver stora mängder dieselbränsle, till exempel åkerier, kommuner och jordbrukare. Stationära dieseltankar är ofta tillverkade av stål, men de kan också vara tillverkade av polyeten. Formen på dessa tankar varierar beroende på deras syfte, vissa är runda och andra rektangulära. Man kan välja att ha en cylindrisk dieseltank stående eller en rektangulär dieseltank som står i miljölåda och har en regnkrage.

Vad är en ADR tank?

En ADR-tank är en behållare för transport av farliga ämnen. Akronymen står för "Annex to the International Convention for the Transport of Dangerous Goods by Road" (bilaga till den internationella konventionen om transport av farligt gods på väg). I ADR fastställs regler och bestämmelser för hur farliga ämnen ska förpackas och transporteras. Genom att köpa en ADR Tank så säkerställer du att tanken är godkänd för att förflyttas med diesel i under transport, tillskillnad om du köper en stationär dieseltank som inte får flyttas med något diesel i. ADR Tank är särskild populär inom entreprenad, järnväg, skog och på byggen. För att enkelt kunna flytta ADR Tanken från plats A till B.

Hur ofta behöver jag besikta min stationära dieseltank?

När det kommer till stationär dieseltank så skall dessa bli besiktade antigen var sjätte år eller var tolvte år. Detta beror på om tanken är en S-cistern eller K-cistern. S-cistern har sämre eller inget korrosionsskydd vilket gör att den skall besiktas var sjätte år. Medans en K-cistern har ett god korrosionsskydd och behöver då bara besiktas var tolfte år.