Svensktillverkade Dieseltankar i Plåt

Svensktillverkade dieseltankar i plåt för alla behov. Stationära och ADR Dieseltankar. Dieseltank med pump. För att ni skall hitta något som passar just er. Tack vare vårt goda leverantörsnätverk så har vi tankar som täcker upp alla behov där kvalité och säkerhet är i huvudfokus. De dieseltankar vi erbjuder är de vi vet håller den höga kvalitetsnivå som krävs vid bränslehantering. Vi erbjuder dieseltankar från 200 liter ända upp till 200 000 liter. Ingen förfrågan är för liten eller för stor.

Besols Dieseltankar

Nedan finner ni länk så ni kan utforska vilka typer av stationära tankar och adr tankar vi erbjuder.

farmartank 5000 liter

Vi erbjuder svensk tillverkade dieseltankar från 1700 liter upp till 200m3. Dessa kan levereras som en cylindrisk tank eller med miljölåda och regnkrage. Vi kan montera pumpsystem på tanken i ett låsbart skåp eller på en plattform så ni slipper att installera er nya tank. Vi kan även förse er med bensintankar och spilleoljetankar. Vänligen besök länken nedan för att läsa mer om våra dieseltankar.

dieseltank 200 liter

Svensktillverkade ADR tankar till er pickup, att ha med i skogen eller att ha med i arbetet. Dessa ADR tankar har ett utvecklat design utifrån ert användarområde. Vänligen kontakta oss så kan vi hjälpa er att hitta den ADR tank som passar just ert behov bäst. Vill ni ha den enkelmantlad eller dubbelmantlad? Vi erbjuder även ADR Tankar för Bensin. Pumpsystem går att få monterad och klar.

Dieseltank till alla behov

Besols dieseltankar är tillämpade efter alla branscher. Behöver ni en smidig ADR tank till er pickup eller flaktank? Är ni ute efter en större variant som ni kan ha med på skogsmaskinen? Är ni ute på entreprenad jobb och behöver en rejäl tank som är enkel att flytta? Eller vill ni ha en stationär dieseltank som ni lagra diesel i? Även vad era behov och bransch är, så hjälper vi er hitta en tank som passar just er! Vänligen skicka en offerförfrågan på en dieseltank så hjälper vi er vidare till er nya tank!

Offertförfrågan

Kontakta oss
Address

Suttene gård 10, 457 61 Hällevadsholm

Email

info@besol.se

Telefonnummer

+46705715290

Vad är en ADR tank?

En ADR-tank är en behållare för transport av farliga ämnen. Akronymen står för "Annex to the International Convention for the Transport of Dangerous Goods by Road" (bilaga till den internationella konventionen om transport av farligt gods på väg). I ADR fastställs regler och bestämmelser för hur farliga ämnen ska förpackas och transporteras. Genom att köpa en ADR Tank så säkerställer du att tanken är godkänd för att förflyttas med diesel i under transport, tillskillnad om du köper en stationär dieseltank som inte får flyttas med något diesel i. ADR Tank är särskild populär inom entreprenad, järnväg, skog och på byggen. För att enkelt kunna flytta ADR Tanken från plats A till B.

Vad är en stationär Dieseltank eller Cistern?

En stationär dieseltank är en lagringstank som är avsedd att hålla bränsle under långa perioder. Dessa tankar används vanligtvis av kommersiella eller industriella kunder som behöver stora mängder dieselbränsle, till exempel åkerier, kommuner och jordbrukare. Stationära dieseltankar är ofta tillverkade av stål, men de kan också vara tillverkade av polyeten. Formen på dessa tankar varierar beroende på deras syfte, vissa är runda och andra rektangulära. Man kan välja att ha en cylindrisk dieseltank stående eller en rektangulär dieseltank som står i miljölåda och har en regnkrage.